Rådgivning forpligter

Rådgivning forpligter

Selvstændig advokatvirksomhed etableret i 2015

Ring på +4553541983

Hvad kan jeg hjælpe med

Jeg rådgiver inden for generel selskabsret, herunder stiftelse af selskaber, holdingstrukturer, virksomhedsoverdragelser mv. Skal du have råd og vejledning til skatteretlige problemstillinger samarbejder jeg med flere revisorer, som jeg kan henvise dig til.

Iværksættere og selvstændige har mange forskellige juridiske udfordringer. Min rådgivning spænder derfor bredt, og jeg har fokus på at hjælpe med overblikket. Udover den erhvervsretlige rådgivning beskæftiger jeg mig derfor også med andre områder, som du kan læse mere om her nedenfor:

Bolighandler - skal du købe bolig, så husk advokatforbeholdet

Står du og har fundet drømmeboligen, men er du usikker på om du kan underskrive købsaftalen, så skal du blot tjekke, at der er indskrevet et advokat- og bankforbehold (rådgiverforbehold). Kontakt mig, og jeg skal sørge for dialogen med ejendomsmægleren. Ved at gennemgå købsaftalen og handlens øvrige dokumenter vil jeg kunne sørge for at du bliver fulgt oplyst om, hvad du er ved at købe. Med et advokatforbehold kan man altid springe fra aftalen igen, hvis det viser sig, at der er forhold, som man ikke kan acceptere. 

Jeg gennemgår altså købsaftalen og handlens øvrige dokumenter samt står for udarbejdelse af skøde og tinglysning.

Jeg er dog også registreret som ejendomsformidler, hvilket betyder, at jeg også kan hjælpe dig, der ønsker at sælge din bolig uden hjælp fra en ejendomsmægler.

Jeg kan bl.a. hjælpe med

  • Familieoverdragelse
  • Samejeoverenskomst
  • Købsaftale
  • Skødeskrivning 
  • Tinglysning

Familieret

I dag er der rigtig mange par, der lever som ugifte samlevende med både fælles- og særbørn. Det kan derfor være en rigtig god idé at få styr på, hvordan situationen ser ud i tilfælde af både død og evt. "skilsmisse". Som ugift samlevende har man nemlig ingen rettigheder i forbindelse med den enes død, medmindre man har taget udtrykkeligt stilling til det i et samlever testamente. Derudover kan man komme til at stå meget dårligt i forbindelse med et brud.

Er I gift, hjælper jeg selvfølgelig også med at udfærdige testamente og evt. ægtepagt.

Lejeret - privat og erhverv

Står du og skal til at skrive under på en lejekontrakt, så kan jeg hjælpe dig med at gennemgå den og forklare de enkelte detaljer. Er du udlejer kan jeg også hjælpe med at udarbejde din lejekontrakt.

Persondata

Er din virksomhed klar når de nye regler i persondataforordningen træder i kraft?

Jeg har valgt at indgå et samarbejde med Nilgün Aydin, advokat og persondata, HR- og ansættelsesretsekspert og Karsten Olsen, datalog og ekspert i it-sikkerhed og softwareudvikling og i øvrigt certificeret i persondataforordningen, for at kunne tilbyde din virksomhed mere end bare en gennemgang af reglerne. Vi tilbyder en rådgivning, der er kommer 360 grader rundt, så både du og dine relevante medarbejdere kan få en praktisk forståelse for de nye regler, I får hjælp til at afdække præcis, hvor der skal sættes ind for at I bliver compliant, ligesom vi vil hjælpe jer i mål med selve implementeringen – en fase, hvor virksomhederne ofte bliver overladt til sig selv.

Spilleloven

I forbindelse med ophøret af Danske Spils monopol pr. 1. januar 2012 var jeg med til at udarbejde en lang række spillelicensansøgninger til Spillemyndigheden for både danske og udenlandske spilvirksomheder. Det kan både være en lang og kompliceret proces, som dog kan hjælpes godt på vej, hvis man har et godt kendskab til praktikken i ansøgningsprocessen. Jeg har siden liberaliseringen rådgivet én af de større europæiske spiludbydere om den daglige drift og udbud af online spil (væddemål og kasino) til danske spillere. Min rådgivning inkluderer også den særlige markedsføringsretlige regulering, der er gældende på spilleområdet samt åbning af fysiske væddemålsbutikker i Danmark.

Jeg er ligeledes godkendt af Spillemyndigheden til at udfylde rapporten om udbud af spil.

Værgemål

Nogle personer er på grund af deres helbred ikke i stand til at handle på egne vegne i økonomiske og personlige forhold. I en sådan situation kan det være nødvendigt, at vedkommende kommer under et såkaldt værgemål, hvor en anden – en værge – kan handle på hans eller hendes vegne. Ofte er det sådan, at det er personens nærmeste pårørende, der søger om værgemål, og ofte er det også en af de nærmeste pårørende, der bliver udpeget som værge. Men hvad indebærer det at være værge for en anden? Og hvordan forholder man sig til alle de praktiske aspekter? Det kan ofte være uoverskuelige spørgsmål i en situation, hvor et familiemedlem ikke har det godt. Jeg har personlig erfaring med processen og ved, hvor svært det kan være at få det samlede overblik. Jeg vil derfor meget gerne give råd og vejledning i processen og/eller stå for kontakten til de forskellige instanser.